keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Nimimerkki Liidia

”Teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra” Evankeliumi Luukkaan mukaan 2:11

Jouluna hiljentyminen vie ajatukset arjesta kauemmas. Joulu, kaikkivaltiaan inkarnaatio maa-planeetalle, tuo ihmisten mieleen oivalluksen, ettei ihminenkään ole vain tämän maallisen elämän olento vaan paljon enemmän. Venäläinen tiedemies Stiolkovski ilmaisi asian n. 150 vuotta sitten näin: Maa on ihmisten kehto, mutta ei voi elää kehdossa ikuisesti. Hän oli köyhä opettaja syrjäkoulussa.

Jeesus, 12 apostolia ja tuhannet seuraajat panivat henkensä alttiiksi, jotta voisivat herättää ihmisten hengen! Ihminen on Jumalan ohjelmoima olento elämään ikuisesti.
Joulussa on suuri kosmillinen viesti

- -

Luoja armahtaa ihmisen, kenelle kelpaa Hänen, Jeesuksen kautta, valmistettu pelastus. Miksi tämä pelastus ei kelpaa jokaiselle? Kun katselemme avaruudesta tehtyjä kuvia maapallosta, ihmettelemme, millainen kaunotar maaplaneetta on. Ja tämäkö kauneus, sopusointu, tarkoituksenmukaisuus, määrätietoisuus olisi syntynyt itsestään?

Jos nerofyysikko A.Einstein uskoi Kaikkivaltiaaseen Luojaan, miksi me emme uskoisi? Jumala ei ole sidottu aikaan, ei paikkaan. Jouluna Jumalan valtakunta murtautui esiin, tuli lähelle ihmisiä. Jeesus oli Jumalan tahdon täyttymys, uuden ajan alku.

Nimimerkki Liidia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti